Despre Dionisos King Iasi

Date de autentificare gresite

DELIVERY IN IASI

0332.407.407

0746.407.407

Iti place?:
Livrari Luni-Duminica: 10.00 – 00.00
Comanda minima 40 lei.
Timp de livrare 60 minute, pentru livrari in orasul Iasi
Comanda minima 100 lei, timp estimat de livrare 90 minute, pentru livrari in exterior: Tomesti, Breazu, Holboca, Lunga Cetatuii, Miroslava 2, Paun, Valea Lupului, Aroneanu
Home | Despre noi

Despre noi

  

 

Indragostiti de bucatele traditionale grecesti, de atmosfera plina de voie buna a grecilor dar si de istoria lor, am deschis aceasta locatie. Am desprins o particica din vechea Elada, i-am dat numele lui Dionisos, zeul vinului, al extazului și al fertilității, denumit la romani și Bacchus, si am incercat sa cream atmosfera perfecta alaturi de oameni dragi. La noi veti gasi preparate grecesti autentice, vinuri si muzica de pe meleaguri elene dar si oameni zambitori si calzi care au invatat direct de la greci reteta pentru bucate delicioase si pentru o viata plina de voie buna!

 

    Va asteptam, impreuna cu prietenii sau familia, pentru a afla ce inseamna sa mananci bine, sa asculti muzica de calitate, sa te relaxezi si sa te bucuri de viata! Asa cum fac grecii de mii si mii de ani...Veti fi fermecati de gusturile si aromele pe care le veti experimenta la noi, de calitatea ingredientelor si de „simplitatea-sofisticata” a mancarii.                                              
Close